Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πρόσκληση: Γράφουμε (αυτό)βιογραφία στο Ζαγόρι, 17-21.08.2020.

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής: 1 Ιουλίου 2020. 

Η επέκεινα χώρα σας προσκαλεί στο εντατικό εργαστήριο αυτοβιογραφίας «Γράφουμε μαζί τη σπουδαιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ: την ιστορία της ζωής σου» με τον Γιάννη Γορανίτη. Σας καλούμε να μάθουμε, να διαβάσουμε και να γνωρίσουμε μαζί τον κόσμο της αυτοβιογραφίας σε ένα διάστημα πέντε ημερών με πρωινές και απογευματινές συνεδρίες και πεζοπορικές εξερευνήσεις. Μια  ευκαιρία να γράψετε τη δική σας αυτοβιογραφία μπορεί να ξεκινήσει με μια αξέχαστη εμπειρία. 

Όπως είπε και η Μάγια Αγγέλου, μεγάλη Αμερικανίδα ποιήτρια, τραγουδίστρια, πεζογράφος και ακτιβίστρια, η οποία συνέβαλε στην επέκταση του είδους της αυτοβιογραφίας:

«Έμαθα ότι οι άνθρωποι θα ξεχάσουν αυτό που είπες, θα ξεχάσουν αυτό που έκανες αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον τρόπο με τον οποίο τους έκανες να νιώσουν» 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

260€ για φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους / 280€ για όλους τους υπόλοιπους. Περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις, 7 γεύματα, συμμετοχή στη δραστηριότητα. 

 

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Γορανίτη. 

Ο Γιάννης Γορανίτης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Είναι συνιδρυτής και Chief Ghostwriter του Boutique Publishing House Viografi.es. Έχει εργαστεί σε δεκάδες ΜΜΕ ως συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής. Σήμερα εργάζεται ως Tech & Science Editor στο InsideStory.gr και στο PencilontheMoon.gr, ενώ γράφει σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα (Lifo, Startupper (Βήμα), Madame Figaro κ.ά.). 

Το πρώτου του βιβλίο, η συλλογή διηγημάτων «24» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Το 2018 βραβεύτηκε ως «Καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στην πεζογραφία» από το περιοδικό «Ο Αναγνώστης» και βρέθηκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο «Μένης Κουμανταρέας» της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων. Πολυάριθμα διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ιστοσελίδες, έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογικούς τόμους και ανθολογίες, και έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς πεζογραφίας. 

Βρες το ολοκληρωμένο πακέτο με πληροφορίες εδώ

Share this