Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

#natural_distancing στο βουνό

Μοναδική απάντηση για μοναδικές στιγμές

Οι στιγμές που ζούμε για πολλούς είναι δύσκολες, σίγουρα ιδιαίτερες και μοναδικές. Έτσι και εμείς στην επέκεινα χώρα αποφασίσαμε να ανοίξουμε την πόρτα σε όλους εσάς που έχετε κουραστεί, θέλετε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, με θερμή ανθρώπινη συναναστροφή σε περιβάλλον κοινωνικής απόστασης που η ίδια η φύση δημιουργεί. Στη Βιβλιοθήκη της Φειδούς, στη όμορφη αυλή που κοιτάζει την Τύμφη, στο ζεστό χώρο Δύο Στέρνες όπου καίει το τζάκι και παίζουμε ταινίες, ακόμη και στο αλώνι μας που το κάναμε θέατρο όπου ο ήλιος βρίσκει πάντα τον τρόπο να ζεστάνει μερικές στιγμές.

Πότε;

Η προσφορά ισχύει για τους μήνες: Νοέμβριος-Δεκέμβριος, μεταξύ Δευτέρας και Παρασκευής (εκτός της περιόδου των γιορτών, 18.12.-10.1.2021).

Πόσο;

€10 την ημέρα/το άτομο, €7 τα παιδιά.

Πως;

  • 1,5μ. απόσταση παντού. Αντισηπτικό και μάσκες στα δωμάτια και όλους τους χώρους.

  • Ίντερνετ παντού για teleworking, e-learning και e-γενικώς.

Λόγω των συνθηκών, τα εστιατόρια θα παραμείνουν κλειστά στο νομό Ιωαννίνων αλλά έπειτα από συνεννόηση με κάποια τοπικά εστιατόρια, μπορεί να υπάρξει παράδοση στο σπίτι (delivery), όπως και για παραγγελίες άνω των €30 μπορείτε να παραγγείλετε πίτσες, ζυμαρικά, ορεκτικά και σαλάτες με τοπικά υλικά από το Pizza Bar στα Ιωάννινα ειδικά για εμάς. Και εννοείται, η κουζίνα της επέκεινα χώρα είναι πλήρως εξοπλισμένη για μαγείρεμα στο σπίτι. Παρέχουμε τα βασικά (καφέ, τσάι, γάλα, λάδι, αλάτι, ζάχαρη κλπ.). Προσφέρουμε δε τοπικό λουκούμι παραγωγής Βελογιάννη κι ένα σφηνάκι λικέρ από κράνα νέας εσοδείας 2020!

Προσοχή: Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας μια εβδομάδα πριν για να μπορέσουμε να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή διαμονή.

Ευγενής σκοπός

Όλα τα έσοδα συνιστούν δωρεά και θα χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη και επίτευξη των σκοπών της επέκεινα χώρα (www.epekeinahora.gr).

Δεν πρόκειται για πρόσκληση σε δραστηριότητα της επέκεινα χώρα, οπότε δεν προβλέπεται και το ανάλογο πρόγραμμα. Ωστόσο, προσφέρουμε πρόγραμμα κινηματογραφικής θέασης στον χώρο 2 Στέρνες με επιλεγμένες ταινίες (εάν έχετε κάποια προτίμηση, ευπρόσδεκτες όλες οι συστάσεις), καθώς και εθελοντική καθοδήγηση, ενδεχομένως και συνοδεία, για μικρές ή μεγάλες πεζοπορίες κατά παραγγελία. Αν πάλι θέλετε να προσφέρετε λίγη εθελοντική εργασία, με ή χωρίς σωματική άσκηση, όλο και κάτι υπάρχει.

Ελάτε να μοιραστούμε πώς αλλιώς μπορούμε να περνάμε τη ζωή μας, μονιμότερα, πιο τακτικά, όσο μπορούμε. Think more, try more, live more!

Share this