Τις δραστηριότητες ALLB, λόγου ή τέχνης, διευθύνει κάθε χρόνο γνωστός συγγραφέας, καλλιτέχνης ή καθηγητής, με συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο. Η δραστηριότητα κρατάει 4 ημέρες και απαιτεί τη δέσμευση των συμμετεχόντων σε ένα έντονο πρόγραμμα γραφής και ανάγνωσης. Τα σεμινάρια επιμελείται η Παναγιώτα Μπαλοπούλου, πολιτικός επιστήμων και φιλόλογος, συνιδρύτρια και εταίρος της επέκεινα χωρά.

Ο χώρος αποτελεί κομβικό σημείο έμπνευσης και δημιουργικότητας. Η δραστηριότητα προάγει τη μάθηση, τη φιλαναγνωσία, την ποιότητα και τον πολιτισμό, σ’ ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, στην Άνω Βίτσα, απολαμβάνουμε την απέραντη θέα των βουνών της Βόρειας Πίνδου.

Με εξαιρετική συντροφιά, περιήγηση στα παλιά πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακά χωριά του Ζαγορίου, γαστριμαργία και, αν θέλουμε, μικρές πεζοπορίες.

Στα πλαίσια του προγράμματος ALLB, έχουν πραγματοποιηθεί επίσης παρουσιάσεις βιβλίων στις Βρυξέλλες.

αρχείο δράσεων

13 - 15.09.2024
Ένα συννεφιασμένο πρωινό του Σεπτέμβρη συναντηθήκαμε στις 2 στέρνες της επέκεινα χώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτό που μας ενώνει εδώ και λίγα χρόνια ως ομάδα
21.08.2024
Ένα όμορφο αυγουστιάτικο βράδυ συναντηθήκαμε στο φιλόξενο θέατρο Αλώνι της επέκεινα χώρα για να μιλήσουμε για τον Μιχάλη Γκανά, τον μεταπολεμικό ποιητή της γενιάς του ’70.
18.08.2024
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση στο θέατρο Αλώνι κατά την οποία προβλήθηκε η ταινία «Ελένη», βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη.
02-03.12.2023
Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023 η Λέσχη Ανάγνωσης Πεζογραφίας επέκεινα χώρα με τριμηνιαίους κύκλους και συντονίστριες τη Βιβή Γεωργαντοπούλου και Παναγιώτα Μπαλοπούλου.
1 2 3 4 5
εγγραφή στοnewsletter
#visithexperience
+συμμετοχή
Η επέκεινα χώρα είναι τρόπος σκέψης και στάση ζωής. Η δημιουργία μιας κοινότητας. Γίνε και εσυ μέρος της κοινότητας διαλέγοντας τον τρόπο που σου ταιριάζει περισσότερο.